U svom asortimanu takođe imamo i širok spektar proizovda namenjenih kreativnim radionicama za decu i odrasle. Posle više od dve decenije poslovanja može se reći da se svrstavamo u red značajnijih regionalnih snabdevača u svojoj oblasti.

Svojim kupcima nudimo više od 5000 raznovrsnih artikala poznatih svetskih proizvođača koje držimo u količinama koje nam omogućavaju da svaki njihov zahtev za robom bude ispoštovan u dogovorenom roku. Svoje poslovanje pre svega zasnivamo na korektnim partnerskim odnosima i poverenju koje nam je ukazalo vise od 1200 kupaca među kojima su brojne javne ustanove, međunarodne organizacije, preduzeća, banke i STR radnje. U okviru preduzeća posluju i dve maloprodaje.

Tokom 2015. godine VM-commerce proširuje svoj poslovni prostor što omogućava brže i efikasnije funkcionisanje, a sve u korist zadovoljstva mnogobrojnih kupaca, a samim tim i našeg. Naš moto je da bez obostranog zadovoljstva nema uspešne saradnje. Robu isporučujemo na sve adrese u Srbiji, a dostava je besplatna za sve isporuke preko 5000 dinara. I pored velikog broja artikala i bogatog asortimana, trudimo se da naše kupce povremeno obradujemo i novim artiklima, koji su retki na našem tržištu, što se pokazalo kao osveženje i za kupce, i za nas. Otvoreni smo za sve vrste predloga i dogovora kako bi poboljšali i unapredili saradnju sa postojećim i potencijalnim saradnicima.

INFORMACIJE O FIRMI:

Naziv firme: VM-COMMERCE DOO
MB: 06242847
PIB: 101769953
Broj registracije u APR-u: 57217/2019
Broj PEPDV: 134868038

Tel: +381 36 379 900
E-mail: prodaja@vmcommerce.rs